Site icon narod.hr

Jovićević nakon remija: ‘Sigurno ćemo se još dizati u formi’

Zagreb, 27.06.2020 - Utakmica 19. kola Prve HNL između Dinama i Osijeka. Na slici trener Dinama Igor Jovičević. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Dinamo i Osijek su remizirali, a u utakmici Dinamo je prvi udarac u okvir uputio u 88. minuti, što mu je bila i jedina prilika na susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nismo zadovoljni s bodom jer smo igrali na pobjedu. Međutim, energija u prvom poluvremenu nije bila dobra, ali moram naglasiti da smo započeli pripreme s težim treninzima pa su možda malo noge teže. Zato nismo imali svježinu i lucidnost u završnici”, rekao je Dinamov trener Igor Jovićević.

“U nastavku smo igrali s puno mladih igrača i ta igra bila je neki putokaz prema smjeru u kojem želimo ići. Dajemo priliku mladim igračima, isprobavamo varijante, promijenili smo sustav u 4-4-2 da vidimo kako to izgleda kad je igra okomitija i sigurno ćemo se još dizati u formi”, dodao je.

“Liga je izjednačena, svatko svakoga može pobijediti, a traje i velika borba za drugo mjesto. Mi tempiramo formu za neke druge datume i to se sad sigurno vidi, ali siguran sam da će sve biti dobro”, zaključio je Jovićević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version