Site icon narod.hr

Jutarnji list: ‘Mamić je na američkoj turneji naredio smjenu izbornika’

Foto;: fah

Nakon kraha s Finskom (1-1) na Rujevici, u Savezu je zazvonio teški alarm; Ante Čačić morao je otići, a vodstvo Saveza ostalo je na brisanom prostoru: u kratkom vremenu naći “luđaka” koji je spreman za bungee jumping s ovom generacijom. U času kad se sve doimalo propalim, Marijan Kustić je okrenuo samo jedan broj. Broj Zlatka Dalića, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, prema pisanju Jutarnjeg lista – Zdravko Mamić nikada nije do kraja prihvatio Dalića. Navodno je nakon poraza od Perua poslao poruku Savezu da ga smijene. No, izvršni je odbor to ignorirao.

Čovjek koji je od Damira Vrbanovića preuzeo izvršnu vlast, Marijan Kustić, zajedno sa svojim pobočnicima, odgovorio je: “Nema šanse!” Među njima je, inače, bio i Dinamov Tomislav Svetina, piše Jutarnji list.

“Cijeli Euro 2016. ostat će upamćen po fotografiji Zdravka Mamića kako iz lože nešto govori Anti Čačiću. A to se više ne smije događati. Nogomet mora ići nogometašima. To je, uostalom, silno leglo i igračima, koji napokon nisu pod lupom svega samo ne nogometa. Uz Dalića, koji ih je sjajno zaštitio od nenogometnih neprilika… “, rekao je izvor Jutarnjeg lista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version