Juventus na krilima Di Marije, u osmini finala i Sporting i Sevilla

epa10486025 Angel di Maria of Juventus celebrates with teammates after scoring his second goal during the UEFA Europa League play-off, 2nd leg match between FC Nantes and Juventus Turin in Nantes, France, 23 February 2023. EPA/Mohamad Badra

Nogometaši Juventusa, Sportinga i Seville izborili su plasman u osminu finala Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je na gostovanju pobijedio Nantes sa 3-0 nakon što je prvi susret završio 1-1. Uvjerljiv je bio i Sporting koji je u Danskoj porazio Midtjylland sa 4-0 nakon lisabonskih 1-1, dok je Sevilla u Eindhovenu izubila od PSV-a sa 0-2, ali je u prvom susretu slavila sa 3-0.

Od 21 sat na rasporedu su preostale četiri utakmice, a sastaju se Manchester United – Barcelona (2-2), Union Berlin – Ajax (0-0), Rennes – Šahtar Donjeck (1-2), te Roma – RB Salzburg (0-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.