Site icon narod.hr

Kako će izgledati hrvatska obrana protiv Španjolske?

Foto: fah

Hrvatska reprezentacija priprema se za osminu finala i za Španjolce u Rovinju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska se priprema u Madridu, a njihovi mediji među ostalim se pribojavaju eventualnih jedanaesteraca bude li neodlučeno, jer nisu uspjeli zabiti iz posljednjih pet pokušaja.

Vatreni će sigurno trenirati jedanaesterce, no naši igrači istaknuli su da do pobjede žele stići i prije “ruleta” s bijele točke.

– Što se tiče zdravstvenog kartona igrača, situacija je dobra. Svi koji su dobili neke udarce na utakmici sa Škotskom, posljedice tih udaraca su rješavali u hodu s fizioterapeutima koji su imali više posla nego liječnici reprezentacije, istaknuo je HRT-ov novinar Edin Mahmuljin u javljanju za Dnevnik HTV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Zlatko Dalić još nije definirao kako će izgledati prva postava na dvoboju sa Španjolcima, a prvenstveno mnoge navijače zanima izgled obrane koja će biti bez Dejana Lovrena zbog žutih kartona.

– Napad je nekako zadovoljio, Petković, Perišić i Vlašić su bili dobri, a još bolji standardni na ovom prvenstvu Modrić, Kovačić i Brozović. Problem je u obrani, Lovren ne može nastupiti, ostaje pitanje hoće li umjesto njega igrati Duje Ćaleta-Car ili će se možda Joško Gvardiol s lijevog boka preseliti na stopersku poziciju, a onda bi Borna Barišić mogao igrati lijevo. Drugi upitnik je desnom boku, hoće li tamo nastaviti igrati Josip Juranović ili se Šime Vrsaljko odmorio pa će se vratiti u prvih 11?, izvijestio je Edin Mahmuljin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version