Site icon narod.hr

Kako se Mateo Kovačić preporodio nakon odlaska iz Reala?

Foto;: Twitter

Hrvatski reprezentativac, Mateo Kovačić, je nakon prelaska iz Reala u Chelsea postao jedan potpuno drugačiji igrač, proigrao je, i nametnuo se u Londonu kao jedan od najboljih veznjaka najjače nogometne lige u Europi. Neki će reći konačno je sazrio…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mateo Kovačić je u velikom intervjuu za tiskano izdanje časopisa FourFourTwo otkrio zašto je njegova karijera u jednom trenutku stagnirala, kako mu je bilo u Realu, ali je također priznao što zamjera aktualnom treneru kraljevskog kluba, Zinedine Zidaneu.

Kovačić tvrdi da je bilo lijepo igrati u momčadi Zinedine Zidanea, međutim…

”Ali mislim da sam tada zaslužio da mi se da više prilike. Smatram da sam zaslužio igrati u onom trećem finalu Lige prvaka kojeg smo osvojili”, iskren je bio hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Real je s 3:1 svladao Liverpool, momčad koja u ovom trenutku igra najbolji i najubojitiji nogomet u Europi, a Mateo je dvoboj s Liverpoolom odgledao s klupe. Igrao je kroz nokaut fazu natjecanja te sezone, međutim, Zidane mu u završnici ipak nije dao priliku.

Bila je to kap koja je prelila čašu…

”Bio je to glavni razlog mog odlaska, ali to je nogomet. Nema zle krvi među nama, razišli smo se u normalnim odnosima”, dodao je Kovač, koji je ove sezone u  32 nastupa za Chelsea u svim natjecanjima zabio dva pogotka i tome pridodao tri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra kakvu forsira Frank Lampard odgovara hrvatskom igraču?

”On je poseban trener. Pruža nam izvor maksimalne inspiracije za sve što radimo, po tome je vrlo sličan Zidaneu”, poručio je Mateo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version