Kalinić: Teoretski još postoje šanse, mi i dalje vjerujemo

lovre kalinić
Foto: snimka zaslona

Razočarani su bili igrači Hajduka nakon 0:0 u Koprivnici protiv domaćina Slaven Belupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želje i htijenja nije nedostajalo, ali jest mirnoće i koncentracije u završnici, ističe kapetan Lovre Kalinić.

– Od prve minute smo prihvatili njihov način nogometa, nabijanje u zrak. Nismo uspjeli spajati linije kao što smo navikli. Ne smijemo se vaditi na izostanak naša dva najbolja igrača, nema smisla. Tko god da nosi ovaj dres, zaslužuje biti tu, a isto to mora pokazati na terenu. Nismo smjeli dopustiti sebi ovakav rezultat. Ne mogu reći da nije bilo htijenja i želje, bacali smo se na glavu, taj dio nije izostao, ali jednostavno morali smo zabiti te šanse koje smo stvorili i moramo biti dosta mirniji u završnici.

Četiri kola prije kraja prvenstva Dinamo ima 69 bodova, pet više od Osijeka te šest više od Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Teoretski još postoje šanse. Mi i dalje vjerujemo i s tom nadom idemo u sljedeću utakmicu, zaključio je Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.