Kalinić ušao među 10 najplaćenijih Vatrenih: Hoće li ga Fiorentina time uspjeti zadržati?

Foto: fah

Nikola Kalinić potpisao je novi ugovor s Fiorentinom po kojem godišnje zarađuje dva milijuna eura, vrijedi do 2019. godine. Zanimljivo je da je predsjednik Andrea Della Valle ponudio javnosti informaciju da su ga vezali popriličnom iznosom, jer “što drugo napraviti kada pola Europe traži tvoje igrače”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić je u sezonu krenuo golom Juventusu i s pregršt komplimenata, ovog trenutka je na osam pogodaka u tekućem prvenstvu u Serie A.

U Firencu je stigao krajem prijelaznog roka u ljeto 2015. godine iz Dnjipra, tada je imao plaću 1,5 milijuna eura po sezoni, a sada se probio među deset hrvatskih reprezentativaca s najvišim ugovorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.