Kanadski klizački plesni par Lajoie i Lagha svjetski juniorski prvaci

Foto: fah

Kanađani Marjorie Lajoie i Zachary Lagha najbolji su svjetski juniorski plesni par nakon što su zadnjega natjecateljskog dana SP-a juniora u Domu sportova uzeli zlato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što im je medalja prošle godine izmakla za tek 0.44 boda, ove godine od prvog izlaska na led Kanađani su pokazali da su u Zagreb stigli po zlato, što su na kraju i ostvarili s najvećim brojem bodova u karijeri 176.10. Ostala dva mjesta na pobjedničkom postolju pripala su Rusima. Srebrnu medalju u svom prvom nastupu na svjetskim prvenstvima osvojili su Elizaveta Hudaiberdieva i Nikita Nazarov, a do svoj prvog postolja u karijeri nakon prošlogodišnjeg petog mjesta stigli su brončani Sofia Ševčenko i Igor Eremenko, pobjednici finala juniorskog Grand Prixa.

Preostaje nam još saznati tko će u konkurenciji klizačica iz Zagreba otići kao svjetska prvakinja. Slobodni program počinje u 17 sati.

REZULTATI NAKON SLOBODNOG PLESA PLESNIH PAROVA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Marjorie Lajoie/Zachary Lagha (KAN) 176.10

2. Elizaveta Khudaiberdieva/Nikita Nazarov (RUS) 171.22

3. Sofia Shevchenko/Igor Eremenko (RUS) 170.43

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.