Site icon narod.hr

Kapetan i najbolji strijelac futsal reprezentacije oprostio se od nje

Foto: snimka zaslona

Dario Marinović (34), kapetan i najbolji strijelac u povijesti hrvatske futsalske reprezentacije, objavio je kraj reprezentativne karijere, prenosi HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluku je donio nakon nastupa na Svjetskom prvenstvu u Uzbekistanu.

Podsjetimo, Hrvatska se u osmini finala oprostila od daljnjeg natjecanja nakon poraza od Argentine 2:0.

– Nije lako reći zbogom reprezentaciji jer je to najveća čast koju sam imao tijekom svoje dugogodišnje karijere. Imao sam tu sreću odjenuti sveti dres više od stotinu puta i zauvijek ću pamtiti svaki nastup i te prekrasne trenutke. Hvala svim suigračima, izbornicima, članovima stožera, vodećim ljudima Hrvatskog nogometnog saveza i ljudima u logistici, kao i svim navijačima hrvatske futsalske reprezentacije na ovih prekrasnih petnaestak godina. Odlazim iz reprezentacije, ali ona će u meni uvijek imati najvećeg navijača, rekao je Dario Marinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Hvala Dariju za sve što je napravio za hrvatsku futsalsku reprezentaciju. Bio je neizostavni dio mnogih velikih rezultata, zadužio nas je svojim igrama i odnosom prema reprezentaciji. Njegovo iskustvo bilo je od iznimne važnosti, pogotovo u kontekstu primjera mladim igračima. Vjerujem da ćemo se i dalje sretati na našim utakmicama i da će svim srcem biti uz reprezentaciju, poručio je izbornik Marinko Mavrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version