Site icon narod.hr

Kapetan Juventusa Mario Mandžukić oduševio navijače: ”Velika je to čast, osjećam se kao pravi juventino’

Foto: fah

Bivši hrvatski reprezentativac, Mario Mandžukić, napokon je dobio čast nositi kapetansku vrpcu najjačeg talijanskog kluba, bivšeg prvaka Europe, moćnog Juventusa. Naime, Mandžo se treneru zahvalio na način na koji to inače rade napadači, golom u 2:0 pobjedi protiv SPAL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pogotka, nakon utakmice, Mandžukić je poslao emotivnu poruku na Instagramu kako bi se zahvalio na časti koja mu je ukazana te je porukom oduševio brojne navijače talijanskog kluba, koji su gotovo 400 000 puta ‘lajkali’ njegovu objavu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Velika je čast nositi kapetansku vrpcu Juventusa – mogu samo zahvaliti upravi i suigračima na iskazanome povjerenju. Osjećam se kao pravi juventino. S ili bez kapetanske trake, moja je zadaća dati sve od sebe za ovaj legendarni dres. Sretan sam što mogu uživati u ovome prekrasnom trenutku u još jednoj važnoj pobjedi! Forza Juve!”, napisao je Mario Mandžukić na Instagramu.

Podsjetimo, Mario Mandžukić šesti je kapetan Juventusa u ovoj sezoni, trener Stare dame Allegri objasnio je svoju odluku riječima:

“Postoji hijerarhija ovisna o broju sezona provedenih u klubu. Bonuccija nije bilo prošle sezone i njegov status kapetana bio je iznimka. Protiv SPAL-a je bio poredak kakav bi trebao biti.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version