Kapetan Vatrenih Luka Modrić: Prazne tribine protiv Turske ne smiju nam biti alibi!

Foto. fah

Najbolji igrač Vatrenih, općenito najbolji hrvatski nogometaš posljednjeg desetljeća, Luka Modrić, postao je novi kapetan Vatrenih, naravno, svi se slažu, od navijača do igrača te stručnog stožera, da je kapetansku vrpcu Luka u potpunosti zaslužio. Igrač Reala vraća se u pravu formu u pravi trenutak, pokazala je to i utakmica protiv Celte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

Nakon što je postao kapetan Vatrenih, dakle, nasljednik rekordera Darija Srne, Luka je “izdao” svoju prvu “zapovijed” po dolasku u hotel AS, gdje je izbornik Ante Čačić već tradicionalno zakazao okupljanje Vatrenih. Luka Modrić je poručio: “Velika je čast biti kapetan hrvatske nogometne reprezentacije”.

Hrvatska će prvu kvalifikacijsku utakmicu za SP u Rusiji 2018. igrati, nažalost, zbog sankcija Uefe pred praznim tribinama. “To što igramo protiv Turske pred praznim tribinama ne smije nam biti alibi. Žao mi je što neće biti navijača. Na Euru u Francuskoj se moglo vidjeti koliko nam oni znače. Međutim, što je tu je. Mi znamo koji su nam ciljevi. Želimo pobjedu i uspješan start”, rekao je Modrić i time jasno dao do znanja da će Hrvatska ići po prve bodove i po novu pobjedu protiv Turske.

Foto: fah
Foto: fah

Podsjetimo, Vatreni su Tursku svladali na Euru prije dva mjeseca 1:0, gol odluke postigao je upravo Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.