Karabatić ne može vjerovati: Nevjerojatna vještina Hrvatske, Francuska je eliminirana

Musa Raza, wikipedia

Zbog činjenice da je izostao njegov dobar učinak (tri postignuta gola iz osam pokušaja to definitivno nisu) Nikola Karabatić nije imao razloga za zadovoljstvo nakon što se Francuska neočekivano našla izvan borbe za medalje, piše gol.dnevnik.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je razočaravajuće. Čak i s izmijenjenom momčadi, s rotacijama, igrali smo dobro, ali nismo uspjeli”, izjavio je Karabatić, prenosi Le Figaro, a komentari francuskih medija bili su svi u istom tonu.

“Nije ovo katastrofa, premda je za nas loše svaki put kad nismo u polufinalu. Možda smo u pojedinim utakmicama bili previše dominantni pa su ljudi pomislili da će biti lako. Nažalost, nije to tako i moramo biti zabrinuti.”

Francuska se tako oprostila od obrane europskog naslova. Les Experts, kako ih zovu u domovini, okreću se utakmici za peto mjesto protiv Danske, a nakon toga i glavnom cilju ove godine – olimpijskom zlatu u Riju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrvatska je odigrala nestvarno. Već na poluvremenu su napravili podvig kada su vodili s pet golova razlike, a u drugom su poluvremenu eksplodirali. Poljaci su ostali paralizirani”, sports.fr.

Prvaci najavili novi pohod

Francuzi, ipak, optimizam grade na praznovjerju. Svaki put kada bi ispali s Eura u olimpijskoj godini, uzeli bi zlato na Igrama. Tako je bilo 2008. u Pekingu i 2012. u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ironično, Francuska je pobijedila Hrvatsku, a onda su Hrvati bili ti koji su izbacili Bluese s Eura. Pregazili su Poljsku…”, piše RTL.fr pa dodaje:

“Treba ostati pozitivan. Francuska je ostala bez medalje i na Euru 2008. i 2012. godine pa je šest mjeseci kasnije slavila”.

Istome se nada i 20minutes.fr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako ćemo u Riju uzeti treće uzastopno olimpijsko zlato, sigurni smo da ćemo se svi skupa smijati”.

Le Figaro donosi tekst pod naslovom: “Francusku je eliminirala…Hrvatska”, a L’Equipe dodaje: “Nevjerojatna vještina Hrvatske, Francuska je eliminirana”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.