Karlović spasio četiri meč-lopte u kvalifikacijama Indian Wellsa

Foto: fah

Hrvatski teniski veteran, 42-godišnji Ivo Karlović plasirao se u 2. kolo kvalifikacija ATP turnira serije Masters 1000 u Indian Wellsu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karlović je u prvom kolu kvalifikacija svladao Kanađanina Braydena Schnura sa 4-6, 7-6 (5), 7-6 (7).

On je do pobjede protiv Schnura stigao spasivši četiri meč-lopte, tri vezane kod vodstva Kanađanina 6-3 u tie-breaku trećeg seta te još jednu kod 7-6 za Schnura. S druge strane, Karlović je iskoristio svoju prvu meč-loptu i okončao dvoboj u svoju korist.

Očekuje ga meč protiv 29-godišnjeg Ekvadorca Emilija Gomeza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.