Site icon narod.hr

Karoglan najavio Kalinićev povratak u Hajduk

Foto: fah

Trener Hajduka Mislav Karoglan najavio je utakmicu 16. kola SuperSport HNL-a koju će njegova momčad igrati u nedjelju u Puli protiv Istre 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je vodeća momčad hrvatskog prvenstva s 33 boda, dok je Istra na osmoj poziciji sa 14. Zanimljivo, Karoglan je sezonu počeo kao trener Istre, ali je otpušten nakon samo tri kola.

– Ni veći ni manji motiv. Ne funkcioniram na emociju, to je zabranjeno. Istra me učinila boljim trenerom, iako to zvuči čudno. To bih preporučio svakom treneru, imaš sjajan grad i kamp. Koliko god je bilo iskustvo bilo neugodno jer je bilo kratko, ja sam postao bolji trener zbog toga. Ne doživljavam Istru kao nešto što se nije trebalo dogoditi. U tom smislu motivacije nemam ništa, dat ću sve od sebe da dođemo kući s pozitivnim rezultatom, rekao je Karoglan.

Otkrio je kako je razgovarao s Nikolom Kalinićem koji bi se trebao priključiti Hajduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Imao sam razgovor s njim, u realnom dobrom pravcu. Smatra da mu trebaju pripreme. Ako bude sve u redu s zdravljem i njegovim stanjem, on će se priključiti na zimskim pripremama, rekao je Karoglan.

Istaknuo je kako se Istra dignula u posljednje vrijeme te da igra dobar nogomet koji realno zaslužuje plasman između petog i sedmog mjesta.

– U uzlaznoj su putanji, dolazimo im u dobrom trenutku, ali i mi smo u kvalitetnom nizu. Bit će prava utakmica, vjerujem da ćemo im odgovoriti uz Božju pomoć i vratiti se kući s punim plijenom, rekao je Karoglan te dodao da Ante Erceg protiv svakog “grize”, a ne samo protiv splitske momčadi.

Dvoboj iz Pule moći ćete pratiti u nedjelju, od 15 sati na Drugom programu HTV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Uvijek dobro dođe reprezentativna pauza i možeš raditi. Imali smo malo problema s ozljedama, ali radili smo, no najbitnija je utakmica. Nadam se da ćemo tu biti pravi, rekao je Karoglan.

Kazao je da se neće posebno prilagođavati Istri, a poznaje Istru kao i sve klubove u HNL-u jer tri godine nije propustio gotovo nijednu utakmicu.

Hajduk je sada na vrhu, pa je trener govorio o tome kako je biti “lovina”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sigurno da ima smisla pitanje, a bolje je da smo lovina nego da lovimo. Prerano je donositi neke zaključke, koliko god dosadno to reći, idemo utakmicu po utakmicu. Bitno je da ne mislimo o prvom mjestu u kontekstu pripreme za utakmicu, zaključio je Karoglan, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version