Site icon narod.hr

Karoglan: Realno smo ispali iz utrke za prvaka

Foto: fah

Hajduk je na Rujevici poražen od Rijeke s 1:0, čime je praktički izgubio nadu za osvajanje naslova prvaka, jer ima 55 bodova, a vodeća Rijeka 65.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dobro, onako, za jedan gol zaslužena pobjeda Rijeke, iako smo mi možda imali najveću šansu na utakmici, onu Trajkovskog, Rijeka je imala veći broj napada i akcija, mislim da se u veznom redu ipak nismo dovoljno nametnuli na lopti i da smo bili prepasivni u tom smislu, rekao je trener Hajduka Mislav Karoglan.

U prvom dijelu nije bilo nekih prilika…

– Relativno mrtvo prvo poluvreme, ali nadao sam se da ćemo biti kvalitetniji u zadnjem pasu. Nismo bili, jako loše smo ušli u drugo poluvrijeme i taman kad smo se stabilizirali i počeli uzimati inicijativu smo u najgorem trenutku primili tako jeftin gol, to je baš šteta. Izlaskom Uremovića smo izgubili tu jednu stabilnost defenzivnu. Poslije smo stiskali, imali tu jednu šansu, jednu polušansu, ali sve je to premalo ako ti trebaju tri boda, rekao je trener Hajduka i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nastavlja se taj peh sa ozljedama Hajduka…

– Pa dobro momčad, korektno, kod Uremovića je više možda bila reakcija na utakmicu nego ozljeda. Lučić nije toliko rizičan, to je sastavni dio sporta, većina naših ozljeda su mehaničke prirode, međutim to je ogroman peh, kaže Karoglan.

Je li Hajduk ispao iz utrke za prvaka, iako je u igri još 21 bod?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Realno je da je to tako, zaključio je Karoglan, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version