Site icon narod.hr

Kek: Proradio je riječki inat koji nas je nosio prošle sezone

¸Foto: fah

Matjaž Kek bio je zadovoljan nakon pobjede na Poljudu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nikad nije lako pobijediti na Poljudu, znali smo da moramo kontrolirati utakmicu, da ne smijemo pustiti pritisak Hajduka, uz huk njihovih navijača sa sjevera. Rijeka je apsolutno danas bila bolja, čestitam igračima na kvalitetnoj reakciji nakon europske utakmice s AEK-om. Nama je drago pobijediti na Poljudu. Proradio je riječki inat koji nas je nosio prošle sezone”, ističe Kek.

“Nemam odgovora, razmišljam o finalu Europskog prvenstva u košarci, i želim da Slovenija pobijedi”, dodao je na pitanje hoće li jednom biti trener Hajduka.

“Imali smo osjećaj da nas igrači Hajduka i kada su gubili nisu imali želju pritisnuti. Zadovoljni smo, ostvarili smo ono po što smo došli. Sada nastavljamo u paklenom ritmu. Iskoristi smo svoje šanse,odigrali pametno, znali smo da će se Hajduk otvoriti. Puni samopouzdanja idemo sada odraditi kup i onda Belupo”, kaže Marko Vešović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pokazali smo da momčad ima karakter, poraz od AEK-a nas nije poljuljao, a sada smo podignuli samopouzdanje. Rano je još gledati prema Dinamu, moramo ići utakmicu po utakmicu. Nismo mislili da ćemo ovako dominirati, očekivali smo da će se oni hajdučki postaviti, a bilo je i dosta publike. U sredini smo odradili odličan posao”, dodao je Filip Bradarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version