Site icon narod.hr

Klasnić nakon treće transplantacije: Želio bih u dogledno vrijeme doznati tko je bio donor

ivan klasnić

Foto: Snimka zaslona

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić treći je put imao transplantaciju bubrega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Osjećam se odlično, zasad je sve u redu, sretan sam i zadovoljan. Zahvalan sam liječnicima koji su napravili odličan posao i nadam se da ću sad opet moći normalno živjeti”, rekao je Klasnić za Sportske novosti.

“Najprije sam pomislio da me netko zafrkava! Bio sam na putu, s kćerkicom Fabianom posjetio sam prijatelja u Essenu. I odjednom stigne taj telefonski poziv, bio sam šokiran, no ubrzo sam shvatio da to nije zafrkancija i uhvatio sam prvi let iz Düsseldorfa za Zagreb”, dodao je Klasnić.

Ne izlazi previše jer ovo nije šala, treća transplantacija nosi svoje i bolje je da ne pokupi nekakav virus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ponovno se želi vratiti nogometu, kaže kako njegovo bavljenje nogometom nije utjecalo na rad bubrega.

Želio bi znati tko mu je donor.

“Činjenica je, naime, da je netko morao nastradati, kako bih ja dobio novu životnu šansu! Zna se da jedan čovjek koji umre može svojim organima spasiti pet drugih života. A doznao sam da je moj donor istodobno nekom drugom donirao i svoje srce. Ne znam je li donor bio muškarac ili žena, mogu samo biti zahvalan toj osobi koja mi je spasila život. Da, želio bih u dogledno vrijeme doznati tko je to bio…”, kaže Klasnić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version