Site icon narod.hr

Ključna utakmica: Hrvatskoj igra samo pobjeda protiv Mađarske

Foto: fah

Hrvatska rukometna reprezentacija sutra igra drugu utakmicu glavne faze Europskog prvenstva u Koelnu protiv Mađarske. Hrvatski reprezentativci Mateo Maraš i Zvonimir Srna ističu kako treba zaboraviti poraz od Francuske i potpuno se okrenuti sljedećem suparniku jer kreće borba za polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nema vremena za tugu, od sutra kreće bitka za polufinale i svaka od tri utakmice je ključna. Nemamo prava za kiks”, istaknuo je Mateo Maraš.

“Spremamo se za i za Mađare. Mađarska je disciplinirana, oni ne rade puno grešaka, zna se tko šta radi i ne iskaču puno iz pravila i okvira. Imaju vrhunsku crtu i ako zaustavimo pivota i uz dobru obranu i golmana pobjeda neće izostati”, dodao je.

“Vidjet ćemo tko je bolji pod pritiskom. Nadam se da smo to mi i da ćemo uzeti dva boda”, zaključio je. I Zvonimir Srna smatra da prvu utakmicu protiv Francuza treba ostaviti iza sebe i sada hladne glave pogledati što se može popraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duvnjak još bolestan

“To je malo različitija reprezentacija od onih s kojima smo do sada igrali. Oni su dosta fizički jaki, manje trče i dosta igre grade oko pivota Bahnidija koji je u top formi i svima radi probleme tako da ćemo na to morati obratiti posebno pozornost”, kazao je Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version