Klopp: ‘Nećemo popuštati, Liverpool još nije prvak’

Foto: Twitter

Trener Liverpoola Jurgen Klopp najavio je kako Liverpool neće popustiti u devet zadnjih kola engleskog prvenstva čak i ako osiguraju naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je u prednosti od čak 25 bodova ispred drugoplasiranog Manchester Cityja.

“Lijepo je misliti o tome, ali mi još nismo prvaci i to znamo, izjavio je Klopp za BBC. – Znamo da smo blizu, ali biti blizu nije biti na cilju. Potrebno nam je 27 bodova i učinit ćemo sve da ih uzmemo. Ne želimo prestati pobjeđivati nakon dvije utakmice”, dodao je.

“Nevjerojatno je koliko mi je nogomet nedostajao”, rekao je Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.