Kloppov stroj dočekuje Villarreal

liverpool
Foto: fah

Danas je na rasporedu drugi polufinalni susret Lige prvaka. Nakon jučerašnjeg spektakla na Etihadu, danas se na kultnom Anfieldu sastaju Liverpool i Villarreal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je jedan od glavnih favorita za osvajanje Lige prvaka, Kloppova momčad i ove sezone igra uvjerljiv nogomet, u prvenstvu su jedan bod udaljeni od vodećeg Cityja, a posljednji poraz u bilo kojem natjecanju su upisali prije skoro dva mjeseca i to upravo u Ligi prvaka kada ih je u uzvratu osmine finala nadigrao Inter s minimalnih 1:0.

– Naravno da smo napravili pravu analizu. Poštovao sam Unaija Emeryja i Villarreal i prije jer sam malo vidio utakmice protiv Bayerna i Juventusa, ali sad, nakon što smo odradili pravu analizu, mogu reći da su stvarno impresivni. Unai je opsjednut detaljima i priprema momčad za sve situacije. On je trener svjetske klase i radi tamo fantastičan posao. Morat ćemo dati sve od sebe u dvije utakmice.

Igrači Liverpoola su nakon Intera, u četvrtfinalu dobili dosta slabijeg protivnika Benficu, a sada je opet pred njima na papiru manje zvučno ime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Villarreal je pokazao ove sezone kako može izbaciti najveće momčadi, ne jednom, nego čak dva puta su eliminirali daleko bogatije i igrački zvučnije momčadi.

Pad Juventusa

U osmini finala pao je Juventus, razbili su Staru damu s 3:0 u uzvratu u Torinu, a nakon toga su u četvrtfinalu pokazali koliko daleko mogu pobijedivši Bayern s ukupnih 2:1.

Sada je pred njima još jedan veliki izazov, prošlogodišnji osvajači Europa lige trebali bi biti neugodan protivnik s obzirom na prikazane rezultate:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Put ovdje ne mora završiti, želimo biti glavni, stvarati šanse. U normalnim uvjetima oni su superiorniji od nas, ali mi imamo svoje ideje, pojedinačno i kao tim, koje nam omogućuju da se natječemo, rekao je Unai Emery te dodao:

– Ovo je ipak Liverpool, mislim da je ovo najbolji Liverpool kojeg sam gledao, ali to shvaćam kao motivaciju da odigramo savršenu utakmicu i pobijedimo ih, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.