Site icon narod.hr

Kobešćak: Tako se ne mogu igrati ozbiljne utakmice

Foto: fah

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca senzacionalni su pobjednici 13. izdanja regionalne Jadranske lige. Srpska momčad je, nakon pobjede nad Mladosti u polufinalu, u finalu svladala i dubrovački Jug s 14-12.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Naša je obrana nepostojeća. U jednoj smo utakmici dobri, u drugoj ne postojimo, krahiramo. U tolikoj smo nesigurnosti da se tako jednostavno ne mogu igrati ozbiljne utakmice, rekao je trener Jug Adriatic osiguranja Vjekoslav Kobešćak pa dodao:

– Zato smo i bili stalno u minusu, od početka. Ako govorimo o napadu, 12 golova zabiti je inače i više no dovoljno za pobjedu. Samo što se nas prosjek primljenih golova u ožujku vrti oko 14. Sami možete zaključiti gdje je problem naše igre. Možemo li mi to popraviti, stvarno ne znam. Izgleda da ne možemo, ali potrudit ćemo se.

Trener pobjedničkog sastava Uroš Stevanović ističe kako je njegova momčad na Final Fouru Zagrebu dala svoj maksimum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Izvukli su posljednji atom snage iz sebe i ja im na tomu čestitam. Mislim da se Jug ispromašivao, a mi nismo imali rješenja za Lončara. Nadalje, tu je bila i dobra naša zona na Jugovoj ‘nezgodnoj’ strani. Benić, Merkulov i Obradović to nisu znali i mogli probiti. Jug i Mladost su, kao i mi u konačnici, u fizičkoj krizi jer je ovo užasno naporan ritam.

Dodajmo da je vratar Radničkog Lazar Dobožanov osvojio je nagradu za najkorisnijeg igrača završnog turnira ili tzv. MVP Final Foura. U finalu je ubilježio 13 obrana, u polufinalu čak i jednu više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version