Site icon narod.hr

Kod Plenkovića: Predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin posjetit će Hrvatsku 20. prosinca

Foto: fah

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker uputio je službeni poziv predsjedniku UEFA-e Aleksandru Čeferinu za dolazak u Zagreb, a on je taj poziv prihvatio te će krajem prosinca posjetiti Hrvatsku kao jednu od prvih destinacija koje će obići kao vodeći čovjek europskog nogometnog saveza što je veliko priznanje i čast HNS-u, priopćeno je danas iz Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednika UEFA-e primit će i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković.

Šuker i Čeferin godinama blisko surađuju u okviru zajedničkog djelovanja saveza iz regije, koji su prvi dali podršku slovenskom dužnosniku u utrci za mjestom predsjednika UEFA-e. Sada zajedno surađuju i u okviru UEFA-inog Izvršnog odbora čiji je Šuker član od ožujka 2015. godine.

Šuker i rukovodstvo Saveza razgovarat će s predsjednikom Čeferinom o aktualnim zbivanjima u europskom nogometu te podršci Uefe važnim razvojnim projektima HNS-a. Hrvatski nogometni savez uvjeren je u razumijevanje novog predsjednika UEFA-e za izazove malih i srednjih saveza, posebno u svjetlu reorganizacije klupskih natjecanja te će dio razgovora biti posvećen upravo tim temama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version