Koeman: ‘Messiju sam rekao koliko je važan, ali probleme koje je imao s klubom ja nisam mogao riješiti’

epa08613000 Dutch coach Ronald Koeman reacts during his presentation as the club's new head coach in Barcelona, Spain, 19 August 2020. Koeman, who has just rescinded contract with the Dutch National soccer team, has signed for a two year contract until 30 June 2022. EPA/Alejandro Garcia

Lionel Messi ponovno zabija za Barcelonu, a da je i dalje najbolji igrač na svijetu tvrdu Ronald Koeman, koji ga je u subotnjoj utakmici protiv Betisa (5:2) za početak ostavio na klupi, službeno zbog udarca koji je primio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Barcelona je bila, jest i bit će bolja momčad s Messijem nego bez njega”, rekao je trener za Sport.

“Kad sam stigao u klub, rekli su mi da je Messi nesretan. Razgovarali smo u njegovoj kući i objasnio mi je svoje razloge. Bio sam iskren i rekao mu da su najbitniji sustav, njegova pozicija na terenu i njegova važnost za momčad. Ali probleme koje je imao s klubom ja nisam mogao riješiti”, dodao je.

“siguran sam da će do kraja sezone doći do uobičajenog broja golova”, kaže Koeman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.