Koeman nakon kiksa Barcelone: Razumijem da me se propituje, tako je uvijek s trenerima

epa08613000 Dutch coach Ronald Koeman reacts during his presentation as the club's new head coach in Barcelona, Spain, 19 August 2020. Koeman, who has just rescinded contract with the Dutch National soccer team, has signed for a two year contract until 30 June 2022. EPA/Alejandro Garcia

Trener Barcelone Ronald Koeman nakon remija 3:3 na gostovanju kod Levantea rekao je za medije kako je za njega teško objasniti utakmicu protiv Levantea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je ovim neočekivanim remijem omogućila Atletico Madridu da dva kola prije kraja pobjedom pobjegne na četiri boda prednosti ako danas slavi protiv Real Sociedada. Barceloninim posrtajem može profitirati i Real koji ima bod manje i utakmicu manje. Nizozemski trener je dao do znanja koliko je nezadovoljan zbog ovakvog raspleta.

– Teško je objasniti ovakvu utakmicu. Bili smo dobri u prvom poluvremenu, držali smo dobar ritam na lopti i imali prilike za zabijanje golova. U drugom dijelu nas je protivnik iznenadio s nekoliko akcija, nismo bili dobri u obrani. Kad se to dogodi, teško je ponovno dobiti momčad da pritisne protivnika. Levante se nametnuo i ušao u utakmicu, rekao je Koeman.

– Naravno da sam ja kao trener najodgovorniji za rezultat. Nismo imali intenziteta. Svi smo se nadali da će nam 2:0 biti dovoljno za pobjedu, ali na kraju nam je Levante ukrao dva boda. Razumijem da me se propituje, tako je uvijek s trenerima, iako je teško sada odmah nakon utakmice reći što se dogodilo. Neke stvari se jednostavno ne mogu objasniti, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utrka u Španjolskoj je sve više zanimljiva jer su četiri kluba u igri za naslov prvaka. Pored vodećeg Atletica, Barcelone i Reala, i Sevilla na četvrtoj poziciji sanja naslov, zaostaje za vodećim Atleticom 6 bodova, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.