Site icon narod.hr

Koeman spreman Barcelonu voditi godinama: ‘Ja sam čovjek kluba iznad svega’

Foto: fah

Bez obzira na rezultatski neuspjeh u svojoj prvoj sezoni na klupi Barcelone nizozemski stručnjak Ronald Koeman spreman je voditi godinama katalonski klub, koji je u novu sezonu nakon dugo godina ušao bez Lionela Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nizozemski stručnjak je u kolovozu prošle godine stigao u Barcelonu umjesto Quiquea Setiena, no pod vodstvom spomenutog trenera igre katalonskog kluba bile su sve samo ne impresivne. Čelništvo Barce ipak je dalo podršku Koemanu, najavljuje se da bi Nizozemac mogao produljiti suradnju i nakon ljeta 2022. godine. Naime, Nizozemac tvrdi kako je spreman podrediti se klubu i godinama raditi kao trener u ponosu Katalonije. A koji to trener ne bi htio raditi u Barceloni?

“Ja sam čovjek kluba iznad svega. Razmišljam o Barceloni više nego o sebi”, rekao je Koeman za katalonski Sport te je nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Volio bih ostati ovdje godinama i trenirati nove generacije koje dolaze. Zahvaljujući odlukama koje smo donijeli, Barca ima igrače sa svijetlom budućnosti i nadam se da ću u sljedeće tri, četiri ili pet godina biti njihov trener”, rekao je Koeman uz zaključak:

“Želim potpisati novi ugovor. Iskreno se nadam da ću nastaviti rad sa ovom generacijom u sljedećim godinama”.

Recimo kako je Ronald Koeman Barcelonu vodio ukupno u 57 utakmica te ima učinak od 36 pobjeda, 11 poraza i 10 remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version