Kohortin transparent Bjelici: ‘Stavio si potpis na ugovor kod vraga…’

Osijek, 5.9.2020.- Nenad Bjelica, novi trener hrvatskog nogometnog prvoligaša Osijeka, predstavljen je javnosti na prigodnoj konferenciji za novinare na gradilištu novog stadiona na Pampasu. foto HINA/ ua

Nenad Bjelica novi je trener Osijeka, a iako je rođeni Osječanin koji je do travnja ove godine uspješno vodio zagrebački Dinamo, naišao je na kritike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prestao si biti legenda grada kada si stavio potpis na ugovor kod vraga”, piše u poruci na transparentu Kohorte uz pojašnjenje.

“Poruka Kohorte vezana uz dolazak trenera Bjelice kod podvožnjaka na Trpimirovoj. Prema navodima koji su došli do nas , postoji i drugi dio poruke koji glasi : “ne prosipaj demagogije trule, radi u miru ali krećeš od nule”
Iskreno se nadamo kako će rad i rezultati cijelog novog stručnog stožera biti onakvi kakvima se nadamo i kakve priželjkujemo te da će time bilo kakve podjele po ovom pitanju s vremenom nestati”, stoji u pojašnjenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.