Site icon narod.hr

Kolarić sudi Rijeci, Bel Dinamu

Foto: fah

Od petka 26. travnja, do nedjelje 28. travnja na rasporedu je 32. kolo SuperSport HNL-a za koje su danas delegirani suci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja prvenstva još je pet kola, a u borbi za naslov ostali su Rijeka i Dinamo. Riječani su vodeći s dva boda više od Zagrepčana, a njihov međusobni ogled na rasporedu je sljedeće, 33. kolo, 5. svibnja na Rujevici.

No, prije toga, trebaju se odraditi dvoboji 32. kola. Dinamo u subotu gostuje kod Varaždina u 17 sati, a glavni sudac je Dario Bel iz Osijeka. Istoga dana, od 19.10 Hajduk dočekuje Rudeš, a dvoboj će suditi Mateo Erceg iz Benkovca.

Riječane u nedjelju od 19.30 čeka gostovanje kod Lokomotive, a za taj dvoboj delegiran je sudac Patrik Kolarić iz Čakovca. U nedjelju je na rasporedu i susret u Velikoj Gorici gdje će Gorica ugostiti Osijek od 17 sati (prijenos na HTV-u 2), a glavni sudac je Fran Jović iz Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolo će u petak otvoriti Istra 1961 i Slaven Belupo na stadionu Aldo Drosina od 18 sati, a dvoboj će suditi Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version