Koliko će nakon promjena u Barceloni novo čelništvo kluba tolerirati Ronalda Koemana?

Foto: Snimka zaslona

Barcelona je ponovno pod Ronaldom Koemanom doživjela jedan poraz koji nije smjela doživjeti. Naime, Barcelona je u finalu španjolskog Superkupa izgubila od Athletic Bilbaa nakon produžetaka. Nakon novog poraza Ronald Koeman nije smijenjen, ali je u svakom slučaju napravljen veliki korak prema toj smjeni. Naime, gotovo je sigurno kako nakon skorih promjena u klubu novi gazda novi gazda neće dugo tolerirati posrtaje Ronalda Koemana, koji se uoči sezone odrekao nekoliko ključnih igrača, poput Ivana Rakitića i Luisa Suareza te snosi odgovornost za sve što se događa s klubom posljednjih mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonci su, dakle, ponovno razočarali svoje navijače, a Lionel Messi je uspio čak dobiti i crveni karton kada je u 120. minuti udario igrača Atletica a da za to nije imamo nikakvog razloga niti mu je tko dao povoda, osim činjenice da je najbolji igrač katalonskog kluba bio izuzetno frustriran razvojem događanja na terenu.

Dakle, Messi je očigledno bio više nego nervozan te je sve eskaliralo u 120. minuti. Bio je to treći crveni karton u karijeri Lionela Messija, a Koeman je stao u zaštitu najveće zvijezde svoje momčadi.

“Mogu razumjeti šta je Messi uradio”, rekao je nizozemski stručnjak te je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam koliko su ga puta faulirali, ali je normalno da je onako reagira kada vas i dalje pokušavaju faulirati kao igrača koji uvijek želi dribling. Moram to ponovo pogledati”.

Bilo je upitno da li će Argentinac početi utakmicu, a Koeman je ostavio njemu da sam odluči. I počeo je susret. Kako je završilo jasno se vidi…

“Mislim da nakon toliko godina igranja na najvišoj razini, on zna kada može igrati, a kada ne. Razgovarao sam s njim i rekao je da može igrati od prve minute”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema svemu sudeći Messi bi za crveni karton vjerojatno trebao dobiti četiri utakmice kazne, no čeka se službena odluka. Koeman? Pitanje je nakon svega tko je trener Barcelone, Messi ili Koeman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.