Site icon narod.hr

Komentar Strahonje: Sjajan Gvardiolov gol ili sudačka pogreška?

mario strahonja

Foto: snimka zaslona

Sjajan gol Joška Gvardiola Manchester Cityju u 70. minuti prvog susreta osmine finala Lige prvaka bio je kruna odlične izvedbe mladog hrvatskog stopera, no ima nad sobom mali “upitnik”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi Vatreni pokazao je nevjerojatnu snagu i veliku vještinu nebeskim skokom nakon kojega je zakucao loptu glavom u mrežu.

No, gosti su se bunili smatrajući da je pritom napravio prekršaj u napadu, jer se objema rukama naslonio na suparničkog igrača Diasa. Nizozemski sudac Gozubuyuk i VAR soba nisu bili tog mišljenja i gol je priznat.

HTV-ov sudački ekspert Marijo Strahonja i Anton Samovojska objasnili su zašto:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nije niti bilo upitno ništa. On je samostalno vrlo visoko skočio u zrak bez ikakvog ometanja suparničkog igrača. Ispravna odluka sudaca, bez imalo dileme. Ruke su se našle na suparničkom igraču prirodno u odnosu na njegovu kretnju tijela, rekao je Strahonja.

– Kad je skočio on nije koristio igrača ispred njega da bi išao gore u zrak, kasnije su se ruke našle tu, ali skok je takav, dodao je Samovojska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version