Site icon narod.hr

Kopić: Moramo napraviti sve za tri boda protiv Istre

Foto: fah

Nakon važnih pobjeda protiv West Hama i Slaven Belupa Dinamo se okreće gostovanju kod Istre 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Atmosfera u svlačionici je pozitivna i energija je vrlo dobra. Od jučer nam se u trenažni proces uključio i Bruno Petković. Što se tiče izostanka u ekipi još uvijek ne možemo računati na Čopa dok se Dilaver požalio na manje probleme tako da ćemo još vidjeti tko će točno konkurirati, rekao je trener Dinama Željko Kopić.

Znači li to da će Bruno Petković biti spreman za utakmicu s Istrom, Kopić je rekao kako će još sve vidjeti na zadnjem treningu uoči puta.

Istra 1961 nanizala je nekoliko poraza, ali u zadnjoj utakmici slavili su protiv Hrvatskog Dragovoljca s visokih 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čeka nas tradicionalno zahtjevno gostovanje. Zadnjih nekoliko utakmica sve je to završilo jednim golom razlike neovisno tko je gostovao u Puli tako da sam siguran da nas čeka zahtjevna utakmica. Na nama je da se pripremimo na najbolji mogući način, da se nametnemo od prve minute i da napravimo sve da dođemo do nova tri boda koji su nam jedini cilj, istaknuo je Kopić.

Domaćin ima dosta problema u svom kadru. Osim ozlijeđenih igrača tu su i neki igrači sa žutim kartonima tako da bi Dinamo možda mogao imati svojevrsnu prednost.

– Ja uvijek kao trener gledam na to da su igrači koje imam u kadru iz nekog razloga u klubu i mislim da ako ne igra za Istru jedan igrač, igrat će netko drugi tko će htjeti dati svoj maksimum, nametnuti se i dokazati se treneru. Tako da to što netko fali ne znači ništa. Nama je bitno koncentrirati se na sebe i svoju izvedbu i tko god da istrči za momčad Istre da mi budemo spremni. Trebamo napraviti sve da naši igrači budu u pravom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na zadnjem gostovanju Istre 1961 na Maksimiru vidjeli smo vrlo tešku utakmicu koja je završila 1:1. Ovoga puta plavi idu na gostovanje, ali znamo koliko ova pobjeda nosi jer bi pobjedom Dinamo zauzeo drugo mjesto u ligi.

– To je ono što sam rekao. Istra je neke utakmice izgubila, ja sam te susrete i gledao, ali oni iz utakmice u utakmicu pokazuju određenu kvalitetu. Na Maksimiru su igrali dobar nogomet, do samog kraja utakmice su i vodili tako da sve te nekakve priče ostavljam po strani. Mi moramo biti na maksimumu naših mogućnosti i napraviti sve za tri boda, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version