Site icon narod.hr

Kopljar: Utakmica EP-a protiv Srbije 2012. godine bila je možda i najzanimljivija utakmica u mom životu

Foto: fah

Europsko prvenstvo nema lake skupine, svjestan je toga i Marko Kopljar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Teška skupina? Je, ali to je specifičnost Europskog prvenstva. Kakvu god grupu dobiješ, uvijek je teška. Ako tvoja i nije, ona s kojom se križaš u drugoj fazi sigurno jest”, kaže on za 24sata.

“Praktički nikad u karijeri nisam bio ozlijeđen, a sad me dohvati ovo i nikako se riješiti… Ali trudim se, borim se, svaki dan radim na sebi i nadam se da ću se vratiti na nivo na kojem sam bio”, poručuje.

Posebno pamti jednu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Polufinale EP-a 2012. protiv Srbije u Beogradu! Kako je to izgledalo? Zanimljivo, jako zanimljivo… Zapravo, rekao bih da je to možda i najzanimljivija utakmica u mom životu”, ispričao je. Bilo je napeto u beogradskoj Areni. Gađali su tadašnjeg izbornika Slavka Golužu bocom vode, golmanu su ciljali laserom u oči.

“Ma na svakoj utakmici će atmosfera biti sjajna, ne samo protiv Srbije. Još pamtimo kakvo je navijanje bilo 2009., vjerujem da će tako biti i ovog puta”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version