Korak do europske jeseni: Trener Hajduka o ‘veličanstvenoj pobjedi’

Foto: Twitter, Hajduk

Hajduk je sve iznenadio velikom pobjedom u Ukrajini te gotovo osigurao prolaz u play off Europske lige. Pobjeda od 3:0 gotovo je sigurno ne može se prokockati u uzvratu na Poljudu. Ukratko Splićanima treba tek jedan korak do europske jeseni, što bi bio senzacionalan rezultat kakav nitko nije očekivao uoči početka sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Marijan Pušnik nakon što je njegov klub razbio Oleksandriju nije mogao sakriti zadovoljstvo i opet je bio u svom elementu. “Moja je momčad odigrala veličanstvenu utakmicu, ovaj smo rezultat zaslužili. Bila je to jako dobra utakmica, znali smo kako igra Oleksandrija, dugo smo ih analizirali”, rekao je presretni Hajdukov trener poslije velike pobjede i dodao: “Znali smo da u dobroj formi, opasni iz kontri, srećom naš je golman Kalinić imao dvije sjajne obrane.”

Hajduk je odigrao dva različita poluvremena, prvo anemično, sporo, drugo neprepoznatljivo dobro, što je najvažnije precizno. Hajduk je praktički sve svoje prilike iskoristio, a posebno je zanimljivo slavlje bilo Francka Ohandze, koji je ponovno zabio u posljednjim sekundama utakmice. Ohandza postaje pravi Pušnikov jocker.

“Jedno je kad gledate snimke protivnika. drugačije to malo izgleda na travnjaka. Zato smo u prvom dijelu bili oprezni, u drugom promijenili taktiku. Nakon gola sve je bilo lakše”, poručio je trener Hajduka, koji je najavio uzvrat na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je bilo super prvo poluvrijeme 180-minutnog dvoboja protiv Oleksandrije, uzvrat čekamo na Poljudu, koji će biti pun. U mislimo nam je samo nedjeljno gostovanje protiv Splita, moramo potvrditi ovu pobjedu”, rekao je Pušnik.

Pobjedom u Ukrajini Hajduk je također pomogao povećanju koeficijenta hrvatskog nogometa, zahvaljujući dobrim rezultatima naših predstavnika u pretkolima Europske lige i Lige prvaka Hrvatska bi mogla imati dva kluba u pretkolu Lige prvaka možda već i od iduće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.