Site icon narod.hr

Košarkaški reprezntativac Srbije završio u komi nakon teške prometne nesreće

Foto: fah

Košarkaš Crvene zvezde, Ognjen Kuzmić, stradao je u prometnoj nesreći te je teško ozlijeđen, nesreća se dogodila na putu Banjaluka – Prijedor u Ramićima. Kako prenosi portal 24 sata klub Crvena zvezda objavio je priopćenje u kojemu navode kako je Kuzmić pretrpio teške ozljede glave i prsnog koša. Zbog teških ozljeda, srpskog centra hitno prebacuju u Beograd kako bi mu se pružila adekvatna liječnička pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liječnik Vlada Đajić je za “Gazeta.ba” rekao da se srpski reprezentativac trenutno nalazi u komi.

”Kuzmić je u direktnom sudaru polomio donju i gornju vilicu i trenutno je u komi. Nema hematoma na mozgu, ali su ozljede ozbiljne i zahtijevaju transport košarkaša  u Beograd”, kazao je spomenuti liječnik.

Kuzmić je inače košarkašku karijeru počeo u Borcu iz Banjaluke te je igrao i dvije godine u NBA ligi, točnije Golden State Warriorsima, no, bila je to epizodna uloga, S reprezentacijom Srbije osvojio je srebro na Europskom prvenstvu 2017. godine, tada je igra za Crvenu zvezdu, da bi se sljedeće sezone preselio u Real iz Madrida. Nedavno se vratio u beogradsku Crvenu zvezde te je s njom potpisao dvogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version