Site icon narod.hr

Kovačić: Imamo priliku pokazati pravo lice

kovačić

Foto: fah

Nakon poraza od Turske u Osijeku, pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom, u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2024., je okršaj protiv Walesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni sutra igraju protiv Walesa u Cardiffu od 20.45 sati.

Dvoboj je na konferenciji za medije najavio hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić.

– Sigurno da nas je ovaj rezultat malo poljuljao, nismo očekivali taj poraz na fenomenalnom stadionu u Osijeku. U nogometu se dogode stvari koje ne želiš, nismo bili pravi, imamo priliku da pokažemo pravo lice, rekao je Mateo Kovačić na početku konferencije za medije te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Wales želi pobijediti, ali i mi također. Očekujemo tešku utakmicu. Od Hrvatske se uvijek očekuje dobar nogomet i dobri rezultati, to smo pokazali i nakon Svjetskog prvenstva kad smo igrali dobre utakmice. Od samih sebe očekujemo da smo dobri. Nekad se dogodi poraz, imamo priliku pokazati pravo lice.

Ponovno se osvrnuo na poraz od Turske u Osijeku.

– Krenuli smo dosta loše, kasnili smo u duelima. Nismo bili pravi kao što smo dosad bili, čvrsti u duelu. U ovoj utakmici je sve krenulo loše, bili smo neefikasni. Nije bilo dobro, ali nogomet ti uvijek daje priliku da pokažeš pravo lice, rekao je Kovačić.

Prije četiri godine u Walesu, Hrvatska je s domaćinom remizirala 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Očekujemo sličnu utakmicu, borbenu s obje strane. Wales igra na sve ili ništa. Bit će teško, jako su dobri prema naprijed, ali i iza. Teška utakmica, ali imali smo puno teških u našim karijerama, zaključio je hrvatski veznjak, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version