Kovačić protiv Modrića u četvrtfinalu Lige prvaka

kovačić
Foto: fah

U sjedištu Europske nogometne federacije (UEFA) u Nyonu danas održan je ždrijeb parova četvrtfinala i polufinala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svakako jedan od najzanimljiviji parova je okršaj aktualnog europskog prvaka Chelseaja i najtrofejnijeg europskog kluba Real Madrida. Bit će to okršaj Matea Kovačića i Luke Modrića.

Manchester City igrat će protiv Atletico Madrida. Villarreal čeka susret s Bayernom, dok će Benfica igrati protiv Liverpoola.

Odmah su izvučeni i parovi polufinala. Pobjednik susreta Manchester City – Atletico Madrid u polufinalu će igrati protiv boljeg iz ogleda Chelsea i Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom polufinalu će igrati bolji iz susreta Benfica – Liverpool, te Villarrreal – Bayern Munchen.

Po tri kluba u četvrtfinalu imat će Englezi (Liverpool, Manchester City, Chelsea) i Španjolci (Atletico Madrid, Real Madrid, Villarrreal), te po jednog Nijemci (Bayern) i Portugalci (Benfica).

Prve utakmice četvrtfinala na rasporedu su 5. i 6. travnja, a uzvrati su 12. i 13. travnja. Polufinala su 26. i 27. travnja, te uzvrati 3. i 4. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Finale je 28. svibnja na pariškom Stade de Franceu.

PAROVI ČETVRTFINALA LIGE PRVAKA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

——————————————–

 

Chelsea – Real

Manchester City – Atletico

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Villarreal – Bayern

Benfica – Liverpool

 

PAROVI POLUFINALA:

——————————

City/Atletico – Chelsea/Real

Benfica/Liverpool – Villarreal/Bayern

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.