Site icon narod.hr

Kovačić: Teško mi je sjediti na klupi, samopouzdanje mi je palo

Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije Mateo Kovačić trenutno ne proživljava lijepe trenutke u milanskom Interu jer gubi povjerenje trenera Waltera Mazzarija sjedeći na klupi, što nisu dobre vijesti uoči nadolazećeg Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nisam očekivao ovakvu situaciju s obzirom da sam kod prošlog trenera igrao. Sada tek ulazim s klupe ili čak niti to, tako da je trenutak težak. Iskreno, samopouzdanje mi je palo, ali u Dinamu mi je trebalo vremena, pa tako i u Interu. Na meni je da radim kako bih se dokazao klupskom treneru, da se ponašam kako treba i pripremim se za Svjetsko prvenstvo. S Hernanesom još nisam pričao o utakmici s Brazilom – rekao je Kovačić, koji ima samo dobro mišljenje o sljedećem protivniku, Švicarskoj:

– Švicarska je pokazala da ima dobru momčad. Nitko ne može biti poput Brazila, ali ovo će biti dobra proba jer smo svi navikli igrati velike utakmice pred punim stadionima. Moramo ovu utakmicu shvatiti maksimalno ozbiljno. Inler, Behrami i Džemaili su odlični u defenzivi, ali Shaqiri i Xhaka su tehnički jako potkovani i bit će najopasniji prema naprijed.

Podijelio je svoje dojmove o otvarajućoj utakmici SP-a protiv domaćina Brazila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Brazil je pak među najboljima na svijetu, ali dobro ćemo se pripremiti za to otvaranje i nadamo se dobrom rezultatu. Nismo Brazil i teško nas je uspoređivati, ali imamo tehničku potkovanost i kvalitete igrača poput Mandžukića, Modrića, Rakitića i na dobrom smo putu da postanemo odlična reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version