Kovaču je remi bio poklon za rođendan: To sam tražio, nema treninga ujutro

Foto: fah

Najljepši poklon dobio je Niko Kovač za 45. rođendan od igrača Eintrachta. Iako su dvaput gubili od Bayerna, na kraju su izvukli 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moja momčad je pokazala točno ono što sam od njih tražio u 90 minuta. Kreirali su toliko prilika da nisu mogli to vjerovati. Nagradili su se. Nisam iznenađen”, rekao je Kovač pa dodao:

“Cijeli tjedan sam imao dobar osjećaj kada sam vidio kako dečki rade. Nagrada im je da sutra ujutro nema treninga.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.