Site icon narod.hr

Krajan nakon poraza najavio žalbu: ‘Ako ovako bude sutra znat ćemo odgovoriti’

Foto: fah

Ivan Dodig i Mate Pavić poraženi su u parovima u finalu Davis Cupa. Hrvatskoj sada nedostaje još samo jedna pobjeda do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Teško mi je nešto pametno reći… Možemo biti zadovoljni unatoč porazu, ostali smo kratki za jednu loptu protiv para koji je jedan od najboljih svijetu”, rekao je nakon meča Ivan Dodig.

“Morate biti strpljivi u parovima, Francuze je nosila publika”, dodao je i nezadovoljan kriterijem sudaca najavio je žalbu odgovornima u Davis Cupu.

“Sudac nije imao kontrolu nad svime, pauze između gemova bile su duge, a opomena nije bilo. No, ako ovako bude sutra znat ćemo odgovoriti”, poručio je Krajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Francuzi su igrali bez greške, dok smo mi napravili nekoliko grešaka i to je presudilo. Iako su puno puta ovakvi mečevi otišli na našu stranu, ovaj put se to nije dogodilo”, zaključuje Krajan.

“Ovako dobra atmosfera će nam svima ostati u pamćenju. Igramo zadnje finale klasičnog Davis Cupa, ovo više nikada nećemo doživjeti”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version