Kramarić ponovno u problemima: ‘Četiri tjedna sam već – nikako, a evo i zašto…’

Foto: fah

Hrvatski napadač Andrej Kramarić na HTV-u je gledao prvu epizodu serijala “Junaci našeg doba”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Gledao sam, naravno da jesam. Lijepo se prisjetiti divnih vremena. Nakon Ukrajine vjerovali smo da ćemo se plasirati, ali tamo je bilo napeto. Nisu samo navijači bili u strahu, tako je bilo i među nama, sa strahom smo išli u Kijev”, rekao je za Sportske novosti.

Iako su u Hoffenheimu krenuli treninzi u manjim skupinama, on nije ni trenirao.

“Ove sezone jako se mučim s ozljedama. Gležanj me boli, i to je novo, ali koljeno me boli duže, već četiri tjedna ne mogu ništa”, otkrio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovaj tjedan mi je dosta bitan jer imam neke preglede kod doktora. Možda ću znati malo više. Ali eto, četiri tjedna sam već, mogu reći – nikako. To nije isto koljeno, sad je lijevo, druga je stvar u pitanju, međutim nitko ne zna što je točno. Magnetska rezonanca nije pokazala ništa. Uvijek je nešto smiješno i čudno oko mene, opet nitko ništa ne zna”, opisuje.

“Nema bojazni, nitko u klubu ne strahuje. Gotovo je sigurno da će se igrati početkom svibnja kako bi se završila sezona. Jasno, bez gledatelja. Mislim da će njemačka liga biti prva koja će krenuti s utakmicama, pa će možda tjedan-dva kasnije jednako napraviti i drugi. U Njemačkoj nije tako kritična situacija s obzirom na to da imamo puno bolničkih ležajeva na intenzivnoj njezi, nismo došli u poziciju kao Italija, Španjolska ili Francuska. Za Nijemce je više-manje sve OK. Puno je zaraženih, ali nije mnogo umrlih pa iz tog razloga puštaju da se ponešto slobodnije živi. Nogometaši su spremni igrati…”, otkriva svoje razmišljanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.