Site icon narod.hr

Kranjska Gora: Shiffrin vodi nakon prve vožnje, sjajan nastup Zrinke Ljutić

Foto: fah

Nakon prve vožnje veleslaloma skijašica u Kranjskoj Gori u vodstvu je s vremenom 55,30 Amerikanka Mikaela Shiffrin, naša jedina predstavnica Zrinka Ljutić sjajnom nastupom izborila drugu vožnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na drugom mjestu se nalazi Talijanka Federica Brignone sa zaostatkom od 24 stotinke, treća je Kanađanka Valerie Grenier. Jučerašnja pobjednica u Kranjskoj Gori za vodećom Shiffrin zaostaje 39 stotinki.

Šest skijašica imalo je zaostatak manji od jedne sekunde, a taj uži krug najboljih skijašica zatvara Slovakinja Petra Vlhova sa 87 stotinki zaostatka.

Vodeća u poretku skijašica u veleslalomu Talijanka Marta Bassino zauzela je četvrto mjesto sa zaostatkom od 73 stotinke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naša Zrinka Ljutić, nakon što jučer nije uspjela izboriti drugu vožnju, danas je imala startni broj 46 te je odličnom nastupom izborila drugu vožnju sa zaostatkom od 2,10 sekundi i zauzela 23. mjesto.

U poretku skijašica u veleslalomu prva je Bassino sa 380 bodova, druga je Amerikanka Mikaela Shiffrin sa 300 bodova, a treća je Švicarka Gut Behrami sa 297 bodova.

U ukupno poretku na vrhu je Shiffrin sa 1015 bodova, druga je Vlhova sa 646 bodova, dok je na trećem mjestu Švicarka Wendy Holdener s 511 bodova, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version