Site icon narod.hr

Krsnik: Obrana je naš forte, a valjda ćemo i zabiti nešto

krsnik

Foto: fah

Nakon što su u srijedu u Grazu svladale reprezentaciju Ukrajine sa 26-19, pred hrvatskim je rukometašicama posljednja i odlučujuća utakmica u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2022., u kojoj će u nedjelju (18 sati) u porečkoj dvorani Žatika ugostiti izabranu vrstu Češke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nitko nije očekivao poraz Francuske u Češkoj, ali kad smo pogledale utakmicu vidjele smo da su Francuskinje bile te koje nisu igrale dobro. Češka je igrala bolje nego protiv nas, ali Francuskinje su tu utakmicu ‘zeznule’, izjavila je hrvatska reprezentativka Dora Krsnik u Poreču, gdje se izabranice Nenada Šoštarića pripremaju za odlučujuću bitku.

– Umor je još prisutan, ali imale smo dan odmora. Naravno da ćemo u nedjelju biti spremne i dati svoj maksimum, uvjerena je Krsnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version