Site icon narod.hr

Krznar i Majer: ‘Vjerujemo da će protiv Villareala sve biti dobro’

Foto: snimka zaslona

Trener Dinama Damir Krznar i jedna od najboljih igrača Lovro Majer najavili su sutrašnji dvoboj DInama i Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mourinho nam je komplimentirao time što je u obje utakmice stavio najbolji sastav, očekujem isto i od Emeryja, što nam otežava posao. Ipak, Villarreal je favorit, a mi iz sjene želimo napraviti još jedno čudo, rekao je u uvodu konferencije za novinare Krznar, piše HRT.

Je li se čuo s bivšim trenerom Mamićem?

– Čuli smo se više kakvo je vrijeme na plaži u Dubaiju nego što smo pričali o utakmici. Ja sam mu iznio par svojih ideja, na što je on rekao “nisam odavde”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakav Dinamo očekivati u četvrtak?

– Dinamo će, iskreno rečeno, biti malo prilagođen stilu igre Villarreala, pokušat ćemo im parirati u središnjici. Morat ćemo paziti na Pareja i Morena koji ulazi u međuprostor i stvara jako puno nemira najboljim momčadima na svijetu. Nije to laka zadaća, ali imamo nekakve planove kako parirati. Probat ćemo kroz kontinuirani napad i posjed, ugroziti Villarreal, koliko nam budu dopustili. Bit će nekakvih uloga koje nisu uobičajene za naše vezne igrače u fazi obrane, priznao je.

Što očekuje Lovro Majer….

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Protiv Tottenhama smo osjetili da možemo protiv bilo kojeg igrača na svijetu, to nas je napunilo samopouzdanjem za daljnju karijeru. Idemo i protiv Villarreala dati sve od sebe i vjerujem da će biti dobro, kaže Majer.

Ne bih rekao da smo nabrijani, prije da smo smireni i da jedva čekamo utakmicu. Jedva je čekamo i vjerujem da možemo napraviti još jedno čudo, opisao je atmosferu u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version