Site icon narod.hr

Kulešević u raspravi s novinarom: U kakvom je to Osijek stanju?

Foto: fah

Na predstavljanju novog trener Osijeka Borimira Perkovića bio je i sportski direktor kluba Ivica Kulešević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan o stanju u klubu te osjeća li tko odgovornost, Kulešević je odgovorio:

– Svi smo odgovorni, klub je zaslužan za uspjehe i neuspjehe, a ja vama postavljam protupitanje: U kakvom je to Osijek stanju? Završavamo stadion, najveću investiciju u povijesti na ovim prostorima, treći smo u HNL-u, imamo stabilan igrački kadar i financijsku situaciju. Dvije, tri utakmice smo uistinu loše odigrali, prijelazni rok je odrađen tako kako je – jako dobro. Odluke su bile moje u dogovoru s vlasnicima kluba, napravili smo sve što smo planirali, neke smo milijunske transfere odbili, slijedili smo zacrtanu strategiju. Ako smo prodali ili pustili deset igrača, naravno da smo malo slabiji, Laszla nismo uspjeli nadoknaditi, Belju smo prodali u Bundesligu i sigurno je da oni nedostaju. I dalje imamo jako dobre igrače. Možete li mi odgovoriti u kakvom je klub stanju?, odgovorio je Kulešević protupitanjem.

Novinar je rekao da je njegovo mišljenje kako trend nije dobar te da nije ostvareno ono što je planirano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dugoročno je bila filozofija s Nenadom Bjelicom, strategija koja je pokazala da nismo ispunili očekivanja, a to je grupna faza u Europi i jedan od domaćih trofeja. S njegovim odlaskom došla je druga filozofija, podmladili smo momčad, idemo u drugom smjeru i to je to. Strategija je dugoročna, svima će nam trebati puno strpljenja, zaključio je Kulešević, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version