Site icon narod.hr

Kuluševski objasnio zašto slavi golove podizanjem četiri prsta

epa08820820 Sweden's Dejan Kulusevski (L) chasing Croatia's Luka Modric during the UEFA Nations League group match between Sweden and Croatia at Friends Arena in Stockholm, Sweden, 14 November 2020. EPA/Claudio Bresciani SWEDEN OUT

Dejan Kuluševski je u pobjedi Švedske nad Hrvatskom od 2:1 postigao svoj prvi pogodak u natjecateljskoj utakmici za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da je gol slavio tako da je potrčao prema suigračima i podigao u zrak četiri prsta pa se zaustavio među njima i podigao još četiri.

“Mogu vam reći da moje geste nakon pogodaka označavaju samo broj 44, ništa drugo. Iako su me mnogo puta već pitali o čemu se točno radi”, rekao je Kuluševski o svom načinu slavljenja gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version