Kyrgios objasnio zašto je stao uz Đokovića: Nisam to napravio jer je Srbin

kyrgios
Foto: fah

Australski tenisač Nick Kyrgios plasirao se u drugo kolo Australian Opena. Iako se u prošlosti često sukobljavao s Novakom Đokovićem, na Australian Openu stao je na njegovu stranu, Srpski tenisač Dušan Lajović prozvao ga je “Nick Srbin”, a svoju novu popularnost u Srbiji komentirao je nakon prvog kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– To je sjajno. Poznato je da smo Novak i ja imali nesuglasice u prošlosti. Ali, bilo da je to bio Novak ili netko drugi – napravio bih istu stvar. Nisam to napravio jer je Srbin. Stao bih uz bilo koga, ako mislim da je to prava stvar. Slučajno je to bio Novak, ali stvarno nevjerojatna priča. Sad imamo i pravu bratsku ljubav između nas, nije da se žalim. Mislim da ću ga pozvati da igramo parove negdje, završio je sa smiješkom Kyrgios.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.