La Repubblica: Rakitić u velikoj razmjeni odlazi iz Barcelone

Foto: Twitter

Talijanska La Repubblica objavila je kako Juventus kreće po Ivana Rakitića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Htjeli su to već prošlo ljeto ali od transfera nije bilo ništa s obzirom da je hrvatski reprezentativac htio ostati u Barceloni. Ali kako ove sezone nije baš puno igrao, logično je da želi otići.

“Rakitiću smo itekako na vrijeme rekli da više ne računamo na njega. Objasnili smo mu da je to strateška sportska odluka kluba koju mora razumjeti. Činilo mi se tada da je shvatio što mu se govori, ali ako nije, ponovit ću mu”, rekao je nedavno sportski direktor Barcelone Eric Abidal.

Juventus navodno želi u zamjenu poslati Federica Bernardeschija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.