Site icon narod.hr

Legendarni Stoičkov oštro čelnom čovjeku Barcelone: ”Potrošilo se milijardu eura, zašto ništa nije osvojeno?”

Foto: Twitter

Jedna od većih legendi Barcelone i bugarskog nogometa, Hristo Stoičkov, bio je jako oštar u kritici na račun aktualnog trenera kluba Quqiue Setiena, nije štedio ni čelne ljude katalonskog nogometnog diva, naprotiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najviše me zabrinjava što je potrošeno milijardu eura, a nije ništa osvojeno”, poruka je nogometaša koji je svojedobno u tandemu s Romariom bio nezaustavljiv u dresu Barce, a na SP-u 1994. godine u SAD-u Bugarska je zahvaljujući njemu osvojila četvrto mjesto. Na putu do polufinala izbacili su i Njemačku.

No, vratimo se u sadašnjost, naime Barcelona je ostala bez naslova prvaka, što je razočaralo Stoičkova, koji je posebno ljut na predsjednika kluba Josepa Mariju Bartomeua.

“Zašto Barcelona nije uspjela osvojiti titulu? Zbog osrednjeg trenera i njegovog pomoćnika koji nemaju pobjednički mentalitet”, rekao je Stoičkov, pritom je mislio na Setiena i njegovog asistenta Edera Sarabiju. Ipak, i sam Stoičkov više krivnje vidi u predsjedniku kluba budući da je on Ernestea Valverdea zamijenio Setieneom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Otjerao je Valverdea kada je bio prvi u La Ligi. Zašto ga nije izbacio nakon 3:0 poraza u Rimu ili 3:0 u Liverpoolu ili zbog poraza u Kupu od Valencije? Znate što me najviše brine? Potrošena je milijarda i ništa nije osvojeno”, poručio je Hristo Stoičkov.

Ipak, i takva, ranjena Barcelona ima priliku osvojiti trofej ove sezone, i to onaj najveći – Ligu prvaka. Naravno, na tom putu u osmini finala treba proći Napoli, a onda u četvrtfinalu gotovo izvjesno dolazi Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version