Legende Scholes, Keane, Neville i Ferdinand kritizirali igrače Manchester United

Foto: fah

Bivše zvijezde Manchester Uniteda Paul Scholes, Roy Keane, Gary Neville i Rio Ferdinand obrušile su se na sadašnju momčad ‘Crvenih vragova’ poručivši im kako nisu dovoljno kvalitetni te da ‘prestanu plakati’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Gledam Mourinhovu momčad i mislim da oni jednostavno nisu dovoljno kvalitetni. Nedostaje im nekoliko pravih igrača kakve imaju druge momčadi,” kazao je Scholes dodavši i kako Mourinho svojim ponašanjem sramoti klub.

“Iznenađen sam što Jose Mourinho još uvijek vodi momčad. Manchester United je u neredu, klub je u krizi na terenu i izvan njega,” kazao je veznjak koji je u dresu ‘Crvenih vragova sakupio više od 700 utakmica osvojivši čak 25 trofeja.

Neville, koji je također cijelu karijeru igrao za ManU upisavši više od 600 nastupa, je poručio kako je Unitedova uprava ‘apsolutna sramota’ i snosi jednaku odgovornost za loše rezultate kao i sami igrači, dok je Ferdinand dodao kako bi ova sezona mogla biti jedna od najgorih u novijoj povijesti kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Keane je u svom stilu ‘opalio’ po igračima poručivši im da prestanu ‘plakati’.

“Svlačionica Manchester Uniteda je puna beba. Ne govorim o Pogbi, govorim o igračima općenito, igračima koji se uzrujavaju kod menadžera ili trenerskog osoblja i ne žele trenirati jer ih je netko uznemirio,” kazao je Keane.

Oštre kritike legendi ManU-a nisu dobro sjele u svlačionici pa su igrači na WhatsAppu počeli dijeliti filmiće s igračkim pogreškama spomenute četvorke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United se trenutačno nalazi na osmom mjestu sa 13 bodova, sedam manje od Manchester Cityja, Liverpoola i Chelsea na vrhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.