Lena Stojković: Rezultat je plod velikog truda i rada

Foto: snimka zaslona

Sjajne taekwondoašice splitskog Marjana na Europskom prvenstvu u bugarskoj Sofiji, osvojile su tri zlatne medalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lena Stojković gostujući u emisiji Dobro jutro Hrvatska rekla je da je rezultat odličan, al da je to plod velikog truda i rada.

– Svaka borba je teška na svoj način, tako su bile i polufinalna i finalna borba. U polufinalu sam se osjećala jako dobro. Dominirala sam nad protivnicom što sam rezultatom i pokazala. Finalna borba je priča za sebe. U početku sam gubila, ali tada sam sama sebi rekla da nisam došla izgubiti i da ću dati sve od sebe i da idem do kraja. To sam uspjela negdje iz sebe izvući i pobijedila sam, rekla je Lena, koja je kao najjače u svojoj kategoriji – do 46 kilograma, izdvojila je Ruskinje i Turkinje.

Istaknula je kako su organizatori unatoč pandemiji koronavirusa uspjeli organizirati natjecanje, ali da su se morali pridržavati epidemioloških mjera – nositi masku i održavati razmak, a imali su i antigenske testove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lena je ovim zlatom kompletirala kolekciju medalja u sve tri uzrasne kategorije jer je još kao kadetkinja osvojila broncu na europskom prvenstvu dok je u juniorskom stažu upisala broncu na olimpijskim igrama mladih kao i svjetsku broncu.

Lena se taekwondoom počela baviti još u vrtićkim danima kada je stigla kod trenera Veljka Laure na splitske Blatine i zajedno s njim stigla do četvrtog velikog odličja u karijeri s tek 19 godina.

A osim Lene, zlatom su se okitile i njezine kolegice Matea Jelić i Bruna Vuletić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Jako sam sretna što smo sve tri osvojile zlatnu medalju. To je pokazatelj radne atmosfere u klubu, da dobro radimo i da smo na dobrom putu, rekla je Lena.

Što se tiče planova za dalje, rekla je da konkretnih planova nema. Ostaje u svojoj kategoriji, vraća se u dvoranu i kako budu dolazila natjecanja tako će se za njih i pripremati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.