Site icon narod.hr

Leona Popović: ‘Trudit ću se da sljedeći put budem glatko u drugoj vožnji’

Foto: fah

Devet stotinki dijelilo je hrvatsku reprezentativku Leonu Popović od plasmana u drugu vožnju sljemenske slalomske utrke “Trofej Snježne kraljice”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zadovoljna sam. Znam da se može i bolje, ali još uvijek se tražim. Tražim i formu u veleslalomu. Mislim da je zasada jako dobro. Sezona je još duga, ima još puno utrka i mislim da će to sve biti dobro”, rekla je Popović.

“Treneri su sigurno vidjeli. Moramo još analizirati. Trudit ću se da sljedeći put budem glatko unutra, a ne da visim na rubu”, poručila je.

“Staza je stvarno bila super. Na nekim dijelovima se nisu vidjeli ni tragovi, špure, jako je dobro bila pripremljena.Čula sam dosta navijača u zadnjem dijelu staze, to mi jako puno znači”, istaknula je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version